Cau Amic participa en un concert solidari a benefici dels animals

L'Associació CAU AMIC té sota la seva responsabilitat uns 50 animals

Societat

Publicat el 25/gen/11 per Míriam Piñol

L'associació protectora d'animals de Sant Cugat Cau Amic participarà en un concert solidari a Barcelona en benefici dels animals. Isabel Pena i Albert Casanova actuaran aquesta nit a la sala Luz de Gas per aconseguir diners per a les tres associacions que organitzen l'acte, entre les quals hi ha la protectora santcugatenca.

A més del concert, l'empresa santcugatenca Francisco Cumelles farà un sorteig entre els assistents i regalarà tres catifes compromeses amb els animals.

Les entrades al concert tenen un cost de 15 euros i els diners es destinaran a futures campanyes de sensibilització i als projectes de tres associacions que defensen els animals: la Lliga per la Protecció d'Animals i Plantes de Barcelona, l'Associació per la Defensa dels Èquids i la santcugatenca Cau Amic.

Una de les integrants del Cau Amic, Rose-Marie Marquès, ha explicat els projectes que es portaran a terme amb els diners recaptats al concert.

Rose-Marie Marquès

Ens agradaria fer un lloc pels gats, també. Sant Cugat té un problema molt greu de gats i cal tenir un lloc per poder-los cuidar.

Your browser doesn’t support HTML5 audio






El concert començarà a les nou del vespre a Barcelona i espera acollir unes 400 persones.