(9:45h) Sant Cugat es prepara pels Tres Tombs amb l'esmorzar de pagès


  • Comparteix:

Edició anterior dels Tres Tombs

Edició anterior dels Tres Tombs

El Pla del Vinyet comença acollir els primers santcugatencs que al punt de les onze del matí participaran a la rua dels Tres Tombs. En aquest indret s'hi apleguen una seixantena de persones per gaudir del tradicional esmorzar de pagès abans de començar l'itinerari. Sant Cugat recupera així part del seu passat agrícola per Sant Antoni Abat, que enguany compta amb el setmanari 'Tot Sant Cugat' com a banderer.

La sortida serà a les onze del matí al Pla del Vinyet en direcció al carrer de Francesc Moragas. Aleshores, la comitiva travessarà els Quatre Cantons i enfilarà cap a l'avinguda de Rius i Taulet. Un dels moments importants del seguici tindrà lloc al punt del migdia, quan es farà la benedicció de les cavalleries a l'avinguda de Francesc Macià, just darrere del Monestir. La rua continuarà després el recorregut fins arribar a la plaça de Barcelona.

La secretària de la comissió de Sant Antoni Abat, Rosa Díaz, ha explicat que la ruta adoptada després de la vianantització del centre de la ciutat està totalment consolidada. Són declaracions al magazín 'Sant Cugat a fons'.

Rosa Díaz

Aquesta nova ruta ens agrada i sembla que a la gent també li agrada.




La jornada finalitzarà amb un ball a La Unió a partir de dos quarts de set de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.