Mor l'expresident d'Amics de la Unesco Valldoreix-Sant Cugat Llorenç Batchellí


  • Comparteix:

Llorenç Batchellí / Font:Facebook

Llorenç Batchellí / Font:Facebook

L'expresident de la secció local d'Amics de la Unesco Llorenç Batchellí ha mort aquest dissabte. Batchellí va assumir la presidència de l'entitat el 2004 en substitució de Montserrat Rumbau i va renunciar al càrrec el 2007 per motius personals. La capella de vetlla romandrà oberta al tanatori de les Corts fins aquest dilluns a tres quarts de quatre de la tarda, quan està prevista la cerimònia de comiat.

L'actual president d'Amics de la Unesco, Rafael Recolons, ha destacat la qualitat personal de Batchellí i la gran estima dels seus coneguts.

Rafael Recolons

Era una persona molt estimada. Concretarem aquest dilluns quin homenatge li farem a Sant Cugat.










De la seva banda, el tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura, ha recordat la important tasca que Batchellí va dur a terme.

Xavier Escura

En Llorenç va obrir el ventall de temes a tractar en conferències i xerrades. També va fomentar la participació en el conjunt d'activitat culturals.







L'entitat cultural concretarà aquest dilluns els actes d'homenatge a la figura de Batchellí.



  • Comparteix:

COMENTARIS

El amic LLorens, era una persona entranyable i comunicatiu amb tot-hom; encare recordo el homenatje que se li vá fer per part de tors els amics de la Unesco d' aquesta ciutat, s'el veiha feliç al costat de la seva esposa, a la cual rendeixo el meu sentit pessem. Pere.

Pere Ramells. Enviat el 24/gen/11


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.