Èric Bellmunt afronta la seva última temporada com a cap de colla dels Castellers


  • Comparteix:

El cap de colla, Èric Bellmunt, durant la darrera diada castellera

El cap de colla, Èric Bellmunt, durant la darrera diada castellera

El president dels Castellers de Sant Cugat, Santi Casanova, i el cap de colla de l'entitat, Èric Bellmunt, renoven una temporada més el seu compromís amb els Gausacs. Bellmunt ha anunciat que serà la seva última candidatura al capdavant de l'equip tècnic de la colla. La reelecció s'ha produït en l'assemblea anual dels camises verdes, que ha tingut lloc aquest dissabte.

El cap de colla, Èric Bellmunt, ha explicat a Cugat.cat la seva intenció d'acomiadar-se de l'entitat convertint els Gausacs en colla de 8. Per assolir aquest repte, l'equip tècnic dels Castellers reforçarà els assajos i la forma física de la colla amb l'objectiu el millorar el nivell de cara a les actuacions de Festa Major.

Ho explica Bellmunt.

Èric Bellmunt

Volem aconseguir descarregar el 4 de 8. Reforçarem els assajos amb els castells més consolidats i construccions més grans.




D'altra banda, la millora en la comunicació anirà encaminada a incrementar el nombre de castellers i oferir una pàgina web més participativa i propera als usuaris.

La responsable de comunicació, Aina Serra, ha explicat en declaracions a Cugat.cat les accions que es duran a terme en aquest camp.

Aina Serra

Volem arribar a les 100 persones a la colla i fer una cara nova al nostre web per tal que la gent pugui participar-hi més activament.


Els reptes s'emmarquen en les celebracions del 15è aniversari de la colla, que comptaran amb un acte central on es donaran cita tots els membres que han passat pels Castellers de Sant Cugat. Els Gausacs arrodoneixen la temporada amb la seva participació a la festivitat de la Candela de Valls, una cita decennal que aplega totes les colles castelleres. Els camises verdes tindran l'oportunitat en aquest acte d'actuar a una de les places bressol dels castells, la Blat de Valls.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.