Renfe continua sense garantir la normalitat al servei de Rodalies i la R7 pateix ara retards de 30 minuts


  • Comparteix:

Renfe preveu més incidents per aquest dimecres

Renfe preveu més incidents per aquest dimecres

Renfe adverteix que no pot garantir el servei d'avui si els maquinistes no assisteixen al seu lloc de treball. Els problemes estan provocant més retards a totes les línies, entre elles la que passa per Sant Cugat. A aquesta hora la línia R7 de Rodalies, amb parada santcugatenca, ja té retards de 30 minuts segons han informat fonts de l'empresa a Cugat.cat.

El director general de Viatgers de Renfe, Enrique Urkijo, ha carregat contra part dels maquinistes i ha advertit que no es pot garantir el servei per aquest dimecres.

Enrique Urkijo

No podem garantir res. Si tres persones no vénen a treballar, col·lapsen Sants.


El conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, ha explicat a 'Els matins' de tv3 les demandes del govern cap a l'empresa ferroviària.

Lluís Recoder

Hem demanat a Renfe que obri expedients contra els treballadors i que vagin als jutjats del social per poder decretar serveis mínims.


El departament de Territori i Sostenibilitat ha habilitat un corredor d'autobús alternatiu per reforçar la connexió de les parades de la línia R7 de Rodalies Renfe, afectada per la vaga encoberta dels maquinistes. Els santcugatencs que hagin d'anar a Rubí o a la Universitat Autonòma de Barcelona (UAB) veuran reforçat el servei habitual per carretera, que presta l'empresa Moventia-Sarbus, mentre duri la incidència ferroviària.

Al mateix temps, la Conselleria d'Empresa i Ocupació de la Generalitat ha decidit intervenir en la qüestió. Per això, ha obert un procés de mediació entre Renfe i els maquinistes per contribuir a la normalització del servei ferroviari després de les incidències provocades pel conflicte laboral.

Renfe retornarà l'import dels bitllets a tots els usuaris de Rodalies que pateixin un retard.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.