Sant Cugat celebra el primer Consell de Seguretat i Convivència


Temes relacionats

El Consell Local de Seguretat i Convivència ja és una realitat (20/jul/10)

Un pas més perquè el Consell de Seguretat i Convivència sigui una realitat (16/feb/10)

El Síndic aplaudeix la creació d'un consell de seguretat (15/oct/09)


  • Comparteix:

Comissaria de la Policia Local

Comissaria de la Policia Local

La sala de plens acull aquesta tarda la primera sessió del Consell de Seguretat i Convivència de la ciutat. Aquest nou òrgan de representació i participació ciutadana neix amb l'objectiu de convertir-se en un canal de comunicació, col·laboració i coordinació entre la ciutadania i els cossos, serveis i òrgans responsables de la seguretat pública.

El cap de la Policia Local, Josep Maria Escarré, ha explicat a Cugat.cat que es tracta d'un òrgan consultiu que ajudarà a establir les directrius de la seguretat ciutadana del municipi.

Josep Maria Escarré

És un consell consultiu que afectarà les directrius que s'emprendran per fomentar la convivència i la seguretat al municipi.




El nou consell està format per l'alcaldessa, regidors, treballadors municipals i representants de l'administració de justícia, dels cossos i serveis de seguretat ciutadana, de les empreses de transport, i de la ciutadania de Sant Cugat. Entre aquests, hi ha representants d'entitats de veïns, d'associacions d'activitats econòmiques, de centres escolars, d'associacions socioculturals, de la premsa local i de l'oficina del Síndic de Greuges.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.