L'Associació de veïns de Can Borull demana el PERI durant la Festa de l'Ou Ferrat


  • Comparteix:

Un centenar de persones s'han reunit un any més per celebrar la tradicional festa de l'ou ferrat del barri de Can Borrull, a les Planes. Durant l'acte, el president de l'associació de veïns ha aprofitat per reivindicar el PERI d'aquesta zona, que els permeti legalitzar les seves cases. Des de l'Ajuntament, l'alcalde ha manifestat que es tracta d'un tema llarg però que s'hi està treballant.

El barri de Can Borrull, un dels més antics del municipi, continua avui dia en una situació d'il·legalitat. És per això que els veïns demanen que es tiri endavant tan aviat com sigui possible el PERI d'aquesta zona.
El president de l'associació de veïns de Can Borrull, Vicente del Castillo, explicava així quins són els principals problemes del barri.

Vicente del Castillo

Tenim pendent el tema del PERI, ara no podem fer obres a les cases ni res. El que volem és que se'ns reocnegui com a barri.


Des de l'Ajuntament, l'alcalde ha explicat que es tracta d'un problema difícil però que el consistori hi està treballant. Precisament el dia 24 d'aquesty mes hi ha prevista una reunió entre els veïns i la tinent d'alcalde de Ciutat Sostenible, Mercè Conesa, per tractar aquesta qüestió.
Lluís Recoder ha afegit que el que fa falta és tenir un únic interlocutor.

Lluís Recoder

És un tema difícil. Nosaltres el que necessitem és un interlocutor, i si l'associació de veÏns actúa com a tal, segur que acabem trobant una solució.


Els veïns de Can Borrull van plantejar aquestes reivindicacions durant la tradicional festa de l'ou ferrat. Aquesta iniciativa s'organitza des de fa 12 anys amb l'objectiu de propiciar un punt de trobada entre tots els veïns de la zona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.