L'Ajuntament i la FANOC posaran en marxa a Sant Cugat el serveis de 'Cangurs per a Tres o Més'


  • Comparteix:

L'Ajuntament i la FANOC aplicaran a Sant Cugat, com a prova pilot, el servei de 'Cangurs per a Tres o més'. El projecte consisteix en què els fills majors de 16 anys d'una família nombrosa puguin fer de cangurs dels fills d'una altra família per tal que els seus pares puguin tenir temps lliure i poder conciliar millor vida laboral i familiar.

Amb el nom de "Cangurs per a tres o més", aquest és un servei de la Fanoc que consta d'una borsa de cangurs formada per nois i noies a partir de 16 anys i membres de la mateixa associació. La finalitat d'aquesta iniciativa és oferir als pares amb criatures petites la possibilitat de poder conciliar la seva vida laboral, familiar i social, sense haver de patir per on deixen els fills.
Entre d'altres coses, aquest servei garantiex una àmplia formació dels joves, una assegurança o un servei esporàdic per cuidar de nens malalts.
L'alcalde de Sant Cugat, Lluís Recoder, ha explicat que l'ajuntament està estudiant aquest projecte pilot, que permet a les parelles disposar del seu espai i poder sortir amb tranquil·litat.

Lluís Recoder

Hi estem treballant i pot ser un projecte pioner que pot ajudar als pares quan vulguin sortir, i també són ingressos per les famílies amb fills grans que poden fer de cangurs.


Aquest servei funciona a través d'uuna coordinadora local que s'encarrega d'adjudicar un cangur segons les necessitats, i garantirà que els preus estiguin regulats i siguin assequibles.
Aquest projecte s'ha presentat durant el primer Congrés de Famílies Nombroses de Catalunya i està previst que es posi en marxa com a prova pilot a la nostra ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.