Rècord de participació en la 4a edició de la Banyada Russa


  • Comparteix:

Els banyistes han superat la prova

Els banyistes han superat la prova

Nou veïns d'una comunitat del carrer de Josep Carner s'han submergit en una piscina a 7,2 graus aquest diumenge en la tradicional Banyada Russa de Sant Cugat. La iniciativa, que es fa cada dos anys, ha comptat amb més banyistes que mai durant aquesta edició, en què la temperatura ha estat la segona més baixa registrada. Unes 30 persones han presenciat el concurs, que ha servit per reivindicar la lluita contra el canvi climàtic.

Un a un, els nou participants de la 4a edició de la Banyada Russa s'han anat llançant a la piscina de cap, per l'escala o de bomba i tots han aconseguit superar la prova. Només sortir, han explicat què els porta a enfrontar-se a aquestes temperatures extremes.

Participants

No ho havia fet mai, m'ha fet gràcia. / Era una aposta de si ens atreviríem. / És una forma d'integrar-se. / Era un repte personal.


La temperatura de l'aigua, mesurada per l'empresa de jardineria Agrensis, ha estat de 7,2 graus i és la segona més baixa de la història de la prova. La iniciativa també ha servit per promoure la lluita contra el canvi climàtic. Per això, els banyistes han signat un manifest on es comprometen a reduir les seves emissions de diòxid de carboni.

Després de la banyada, els participants i els espectadors han pogut gaudir d'un pica-pica subministrat pel restaurant Gina, mentre es repartien els diplomes de la darrera edició.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.