Escassa repercussió de les revoltes d'Egipte a les agències de viatges santcugatenques


  • Comparteix:

Egipte ha estat sempre un país amb molta demanda per Setmana Santa

Egipte ha estat sempre un país amb molta demanda per Setmana Santa

Les agències de viatges santcugatenques afirmen que la majoria de clients que han de viatjar a Egipte manté aquest destí, tot i les revoltes dels últims dies. Malgrat això, les agències estan a l'expectativa, ja que no es pot saber amb exactitud si altres viatgers escolliran aquest país de cara a les vacances de Setmana Santa.

Algunes agències consultades per Cugat.cat han explicat que alguns clients que havien demanat pressupostos per viatjar a Egipte han canviat aquest destí per altres indrets. Els clients també estan esperant a veure com es desenvolupen els fets en aquest país per acabar de decidir la seva destinació. Ho explica la responsable de l'empresa i de la venda de bitllets de Ussía Tours, Reyes Lepp.

Reyes Lepp

Estan esperant a veure si Egipte és un lloc per viatjar de cara a la Setmana Santa.



Dos santcugatencs van tornar dissabte passat d'Egipte, dos dies abans del previst a causa de les revoltes. Tot i això, no van tenir cap problema en tota la setmana que van passar a aquest país.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.