Reducció a un terç els trams a 80 quilòmetres per hora


Temes relacionats

Tots els partits, tret d'ICV, a favor de flexibilitzar la limitació de velocitat (29/gen/11)

La velocitat variable dependrà de la qualitat de l'aire, la congestió i la seguretat (28/gen/11)


  • Comparteix:

Els límits variaran a partir de l'1 de març

Els límits variaran a partir de l'1 de març

Trànsit redueix a un terç els trams a 80 quilòmetres per hora, però la velocitat variable haurà d'esperar quatre anys. Fins l'1 de març s'aplicaran els nous límits de velocitat, de fins a 120 quilòmetres per hora, amb senyals fixos als accessos de Barcelona. La situació econòmica farà que la velocitat variable s'implanti gradualment fins el 2014.

A la carretera de Sant Cugat, la C-16, el límit d'accés a Barcelona passarà de 90 a 80 quilòmetres per hora, passant pels Túnels de Vallvidrera, i en la B-23, se seguirà circulant com a màxim a 80, mentre que l'A-2 tindrà un límit de 100 quilòmetres.

Mentre s'instal·la el nou sistema, el departament d'Interior usarà senyalització fixa i modificarà el límit de velocitat a gairebé la meitat dels trams que actualment estan limitats a 80 quilòmetres per hora. Des de l'1 de març, la majoria de trams passarà a tenir una velocitat màxima que oscil·larà entre els 90 i els 120 quilòmetres per hora.

El Servei Català de Trànsit (SCT), que depèn del departament d'Interior, gestionarà el sistema de velocitat variable en aquestes vies segons tres criteris: la qualitat de l'aire, la congestió de la via i la seguretat viària.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.