Els Premis Ciutat de Sant Cugat surten al carrer per facilitar el vot ciutadà


Temes relacionats

Més precandidatures als Premis Ciutat de Sant Cugat (22/gen/11)

Últim mes per presentar precandidatures per als Premis Ciutat de Sant Cugat (13/gen/11)

Cinc noves precandidatures als premis Ciutat de Sant Cugat ( 8/des/10)

Els Premis Ciutat de Sant Cugat 2010 ja estan en marxa ( 5/nov/10)


  • Comparteix:

L'Ajuntament ha habilitat un estand a la plaça dels Quatre Cantons perquè els santcugatencs puguin votar als Premis Ciutat de Sant Cugat, que se celebraran el primer diumenge de març. L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha visitat la paradeta aquest dijous i ha explicat que l'objectiu d'aquesta iniciativa és donar a conèixer els premis i augmentar la participació ciutadana, que ha assegurat que ja és 'alta'.

Aquest diumenge, amb motiu de la ballada de sardanes, l'Ajuntament habilitarà la mateixa paradeta a la plaça d'Octavià, entre les deu del matí i les tres de la tarda. L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha explicat l'objectiu de la iniciativa.

Mercè Conesa

Ja vam posar una paradeta a la Festa de Tardor. Pensem que és bo apropar els premis a la població, i creiem que la partitipació és alta.


Aquests reconeixements distingeixen persones, entitats i associacions que han tingut un paper destacat en la vida al municipi l'any anterior a la convocatòria del certamen. La Festa del Llibre Gegant, el periodista Jordi Robirosa, l'Entitat Sardanista, Hewlett-Packard i el 'Tot Sant Cugat' són les cinc noves precandidatures que s'han presentat pels Premis Ciutat de Sant Cugat. El període de votacions i de lliurament de propostes s'estén fins divendres de la setmana vinent. A banda de les paradetes, els santcugatencs també poden votar a través d'Internet i en alguns equipaments municipals, com Cugat.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.