Comença el procés de renovació de la junta de l'Ateneu


Temes relacionats

Ramon Pros, president de l'Ateneu, ja llegeix el diari (22/set/10)


  • Comparteix:

Seu de l'Ateneu a la plaça de Pep Ventura

Seu de l'Ateneu a la plaça de Pep Ventura

L'Ateneu Santcugatenc renovarà la junta directiva a través d'una assemblea de socis on es votaran els nous membres que encapçalaran l'associació, entre ells el president. L'afectació de salut de l'actual cap de l'entitat, Ramon Pros, i la mala situació financera obliguen l'entitat a renovar la seva organització interna amb l'objectiu d'impulsar i reforçar l'associació i la seva tasca a la ciutat. L'assemblea encara no té data.

L'entitat ha decidit renovar la junta directiva després de l'afectació de salut que va patir el president de l'Ateneu, Ramon Pros, el setembre passat. Els socis de l'associació podran votar en una assemblea els nous membres de la junta, que vol redimensionar les activitats de l'Ateneu i impulsar la tasca sociocultural de l'entitat a la ciutat.

Un dels membres de la junta directiva, Manel Sánchez, ha explicat el procediment que seguirà l'Ateneu per elegir un nou president.

Manel Sánchez

S'elegirà un nou president mitjançant una assemblea extraordinària. Els socis es poden presentar candidats.


Els canvis organitzatius de l'entitat, juntament amb els efectes de la crisi econòmica que ha patit l'associació, han obligat l'Ateneu a adoptar una 'postura d'estalvi' que ha inclòs el tancament d'alguns espais i a concentrar les activitats a la seu central de l'entitat, ubicada a la plaça de Pep Ventura. La mala situació financera també ha comportat el tancament del 'Diari Ateneu', però s'han mantingut les activitats de cursos i tallers.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.