Escàs seguiment del Dia sense Cotxes a Sant Cugat per part de conductors i ciutadans


  • Comparteix:

Els conductors han seguit utilitzant el cotxe.

Els conductors han seguit utilitzant el cotxe.

Escàs seguiment del Dia Europeu sense Ccotxe a Sant Cugat. Ni la circulació ni les places d'aparcament s'han vist afectades per la celebració d'aquesta jornada. Els santcugatencs han continuat utilizant el seu cotxe per moure's per la ciutat. A més la gran majoria desconeixien les mesures que ha posat en marxa l'ajuntament per facilitar l'adhesió dels santcugatencs a la iniciativa com ara la gratuïtat dels transports públics.

Pocs santcugatencs han deixat d'utilitzar per un dia el cotxe per moure's per la ciutat. Per feina o simplement per alguna necessitat s'han vist obligats a agafar com cada dia el seu vehicle particular. Escoltem les següents declaracions de veïns de Sant Cugat.

Veïns

Necessito el cotxe per treballar


Pel que fa a l'ús del transport public, els santcugatencs que acostumen a utilitzen l'autobús per desplaçar-se per la ciutat desconeixien que avui fos gratuït. Així ens ho ha explicat un conductor i una usuària.

veí

Es necessita potenciar més el transport públic


De poc eficaç han qualificat alguns santcugatencs la jornada sense cotxe, emmarcada en la setmana de la mobilitat sostenible. Diuen que és molt dificil sensiblitzar a la ciutadania amb iniciatives com aquesta i, fins i tot algú, s'ha atrevit a proposar mesures que ajudin a conscienciar de l'ús més freqüent del transport públic.

Conductor i usuària

Poca gent sabia que avui l'autobus era gratuït. Els ha agafat per sorpresa però han estat molt contents.


Tant el trenet que ha funcionat per connectar els diferents barris de la ciutat com la iniciativa "compartir parking" no han comptat amb una gran afluència d'usuaris i participants en el seu primer dia de funcionament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.