'Una favela a petita escala' s'instal·la al vestíbul de l'ajuntament


Temes relacionats

Una reproducció d'una favela apropa la vida dels barris pobres del Brasil (13/gen/11)


  • Comparteix:

Imatge de la maqueta

Imatge de la maqueta

L'exposició 'Una favela a petita escala' s'instal·la al vestíbul de l'Ajuntament des d'aquest dimecres fins el tercer diumenge de febrer. La mostra, que ja va estar a la Biblioteca del Mil·lenari, forma part de l'eix temàtic 'Dret a l'Habitatge i a la Ciutat', dins del cicle d'activitats Bibliomón.

'Una favela a petita escala' és l'experiència d'uns nens que, a Vila Pereira da Silva, a Rio de Janeiro, van construir una maqueta del lloc on habitaven i la seva vida allà, sota el nom de Morrinho. El resultat d'aquest projecte va ser impactant i va contribuir a replantejar-se la vida social a l'interior de la favela i va induir millores en la qualitat de vida dels joves.

Aquesta mostra forma part de l'eix temàtic 'Dret a l'Habitatge i a la Ciutat', enmarcat dins del cicle d'activitats Bibliomón. Aquest eix temàtic, que es va iniciar l'octubre de 2010, s'allargarà fins el juny de 2011.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.