Sant Cugat acomiada el ceramista Frederic Gisbert

Societat

Publicat el 8/feb/11 per Marc Sala

Prop de 200 persones han assistit al funeral del ceramista santcugatenc, Frederic Gisbert, mort aquest dilluns a l'edat de 79 anys. Representants del món cultural han coincidit a recordar l'esperit crític i conciliador de l'artista, que va ser un dels fundadors de l'Escola d'Art.

La cerimònia ha aplegat amics i companys del món cultural de la ciutat que han coincidit a destacar la personalitat de Gisbert.

L'artista i Premi Ciutat de Sant Cugat l'any 2003, Joan Tortosa, descriu així a Gisbert. Són declaracions a Cugat.cat.

Joan Tortosa

Ha estat un excel·lent company. Un artista molt sensible que estimava la bellesa, el seu ofici i la gent. Una gran persona.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





L'alcaldessa, Mercè Conesa, present a la cerimònia, ha lamentat les recents pèrdues de la vida intel·lectual santcugatenca.

Mercè Conesa

Són moments de dol i reflexió. Estem perdent una generació de gent molt important que ha treballat i ha estimat la nostra ciutat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio








Frederic Gisbert va obrir el seu taller a la ciutat el 1978 i des d'aleshores va ser una persona molt implicada en el món artístic de Sant Cugat. Prova d'aquesta implicació és la seva participació en la fundació de l'Escola d'Art l'any 1992, de la qual va exercir de mestre.