La nova biblioteca Marta Pessarrodona, a Mira-sol, funcionarà a l'abril


Temes relacionats

La biblioteca de Mira-sol entrarà en funcionament el primer trimestre de l'any vinent ( 8/oct/10)


  • Comparteix:

La Biblioteca de Mira-sol, que rebrà el nom de l'escriptora Marta Pessarrodona, entrarà en funcionament a l'abril, abans de Sant Jordi. L'espai ocuparà 1.000 metres quadrats i incorporarà sales d'estudi, una zona infantil, connexions a Internet i una sala polivalent amb horaris independents als de la resta de la biblioteca. L'espai busca acollir un total de 15.000 usuaris per descongestionar la Biblioteca del Mil·lenari.

Un equip de cinc persones s'encarregaran diàriament del funcionament de la biblioteca. L'espai funcionarà de forma similar a la Biblioteca del Mil·lenari, amb espais de documentació i una zona de lectura que aglutinarà al voltant d'uns 60 exemplars entre diaris i revistes. La biblioteca començarà a funcionar amb un fons d'uns 14.000 exemplars que s'anirà ampliant.

Els usuaris de la biblioteca també podran gaudir d'uns 80 punts de lectura, a més de la incorporació d'una zona infantil completament insonoritzada. Una altra novetat de la biblioteca serà l'espai de formació tecnològica, amb una desena de punts d'ordinadors destinats als col·lectius que ho sol·licitin. L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha supervisat aquest divendres els treballs d'adequació de l'espai.

Mercè Conesa

Aquest és un equipament que entrarà en funcionament a l'abril. En aquesta època no es pot inaugurar, però entrarà en funcionament.


L'Ajuntament encara no ha donat a conèixer els horaris d'obertura de la biblioteca. Tot i això, fonts municipals han indicat que la sala polivalent de l'espai, que pot acollir activitats diverses com conferències i actes culturals, podria servir també per ampliar els espais d'estudi en èpoques d'exàmens.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.