Ja es coneix la programació de l'aplec de Sant Medir


  • Comparteix:

L'aplec serà els primer dijous de març

L'aplec serà els primer dijous de març

Balls de gegants i de sardanes, castells, una visita comentada a l'ermita, la tradicional missa i la cercavila dels banderers són els eixos de l'aplec de Sant Medir, el primer dijous de març. Enguany, l'Ajuntament posarà a disposició dels participants un espai i llenya per fer el dinar, amb l'esperança que no sigui un Sant Medir passat per aigua com l'any passat.

L'aplec de Sant Medir començarà a dos quarts de nou del matí amb la sortida, des de la plaça d'Octavià, dels gegants de la ciutat, que faran via cap a l'ermita. Aquells que vulguin agafar forces podran participar en una xocolatada a la mateixa plaça. Una hora més tard, des d'aquest lloc començarà la cercavila dels banderers, que enguany són els membres del 'Tot Sant Cugat' Josep Maria Vallès, Laura Grau i Ramon Grau, i acabarà a la plaça Barcelona. Allà els esperarà l'alcaldessa, Mercè Conesa, que farà la recepció oficial. L'entrega de la bandera, però, serà a l'ermita a tres quarts d'una del migdia.

Les activitats a l'ermita de Sant Medir donaran el tret de sortida a les deu del matí amb una visita comentada. A partir de les dotze del migdia, serà el torn per als tradicionals balls de sardanes i les actuacions dels geganters i castellers, fins a dos quarts de quatre de la tarda. Els Antics Escolans del Monestir seran els protagonistes de l'ofici a l'ermita, a la una del migdia.

L'organització de l'aplec va a càrrec de la Penya Regalèssia. Un dels seus membres, Tomàs Grau, ha explicat a Cugat.cat que enguany, per dinar, es podrà fer foc.

Tomàs Grau

Enguany, l'Ajuntament posarà a disposició dels participants un espai per poder fer foc per dinar.




Grau espera que no sigui un Sant Medir passat per aigua com l'any passat. En aquest cas, les activitats es faran en llocs coberts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.