La 53a edició de la Marxa Infantil, l'últim diumenge de març


Temes relacionats

1.200 parelles participaran a la Marxa Infantil aquest diumenge ( 9/abr/10)

La Marxa recupera un recorregut de fa gairebé mig segle i redescobreix el Camí dels Monjos (25/mar/10)

La Marxa es farà l'11 d'abril però no recorrerà la serra de Collserola (18/mar/10)


  • Comparteix:

Imatge de l'anterior edició de la Marxa Infantil

Imatge de l'anterior edició de la Marxa Infantil

L'últim diumenge de març arriba la 53a edició de la Marxa Infantil. Dimarts s'obren les inscripcions per a tots aquells infants que vulguin participar tant a la Marxa Infantil com a la Juvenil. Enguany els participants només poden apuntar-se a la web del Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) fins el segon diumenge de març.

Un any més arriba la Marxa Infantil de la ciutat. El recorregut consta de 12 quilòmetres i recupera la tradicional pausa per dinar a can Coll, després de la modificació del traçat l'any passat a causa de la nevada del març. La marxa passarà pels punts d'en Pi d'en Xadri, Torrefera i can Coll, on els marxaires faran una pausa per després tornar pel Pi d'Entretermes, la plaça del Rotary i el parc Ramon Barnils fins arribar al passatge de La Marxa Infantil.

El coordinador de la Marxa Infantil i Juvenil de Regularitat, Silvano Bendinelli, ha explicat com serà la marxa.

Silvano Bendinelli

Aquest any fem una còpia de l'any passat. És difícil trobar un altre recorregut en tornar de can Coll. Tenim el compromís d'alternar can Coll i Sant Medir.


Enguany s'han obert places per a 1.200 infants d'entre sis i 12 anys a la Marxa Infantil i 100 places per als joves d'entre 12 i 15 anys a la Marxa Juvenil. El projecte solidari d'enguany serà l'ONG Educació Sense Fronteres, que rebrà mig euro per cada participant inscrit.

En cas que plogués el dia de la Marxa, la caminada se celebraria el primer diumenge d'abril i l'entrega de premis es mantindria per al segon dissabte d'abril.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.