L'Ajuntament demana als ciutadans que redueixin l'ús del vehicle privat


  • Comparteix:

Un trenet i una bicicletada van cloure la jornada.

Un trenet i una bicicletada van cloure la jornada.

L'Ajuntament, dins les activitats del Dia Sense Cotxes, ha fet una crida als ciutadans perquè participin de forma activa en la creació d'una ciutat més sostenible. Aquest és el missatge del manifest que ha tancat aquesta jornada reivindicativa, que ha comptat amb una cercavila i una bicicletada popular.

La plaça Octavià i els voltants del Monestir han estat els escenaris de les activitats que el consistori ha programat amb motiu del Dia Europeu Sense Cotxes. Els actes van arrencar amb una cercavila a càrrec d'un grup d'animació que va conduïr a una vintena de ciutadans fins als Jardins de Llevant.

En aquest emplaçament, just al costat de la Creu Trencada, s'ha llegit un manifest que ha emplaçat als santcugatencs a cercar fòrmules per no abusar de l'ús del vehicle privat. L'alcalde Lluís Recoder ha explicat com pot ser el Sant Cugat sostenible que tots volem:

Lluís Recoder

Si fem una iniciativa rera una altra al final podrem aconseguir tenim la ciutat sostenible que volem


D'altra banda, Recoder considera que el projecte 'Compartir pàrquing', pot tenir tan bons resultats com la iniciativa 'Compartir cotxe', també engegada per l'Ajuntament:

Lluís Recoder

El servei 'Compartir pàrquing' ha tingut una bona acollida en l'opinió pública


La celebració del Dia Europeu Sense Cotxes va finalitzar amb una bicicletada popular, que va reunir una trentena de persones, i un berenar popular als Jardins de Llevant:



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.