TMA-Grup Sánchez contraataca: 'L'Ajuntament sabia que Lovic treballava per a Valoriza'


Temes relacionats

Desbloquejada l'adjudicació del servei d'escombraries a Valoriza (11/feb/11)

Tots els partits, tret del PP, avalen la netedat del concurs públic (11/feb/11)


  • Comparteix:

Membres de la família Sánchez en el ple que es va adjudicar provisionalment el servei

Membres de la família Sánchez en el ple que es va adjudicar provisionalment el servei

TMA-Grup Sánchez diu que l'Ajuntament era conscient que la consultoria Lovic, que va assessorar en l'elaboració del plec de condicions del concurs de recollida d'escombraries, va treballar 'a la vegada' per a Valoriza, nova concessionària del servei. Tot i estar a l'espera de rebre els arguments pels quals s'ha rebutjat el seu recurs administratiu, l'empresa santcugatenca, que fins ara oferia aquest servei, assegura que 'no queda més remei que anar a la via del contenciós-administratiu'.

TMA-Grup Sánchez destaca que el fet que Lovic prestés els seus serveis al consistori i a la nova adjudicatària demostra que les companyies que van participar al concurs no ho van fer en igualtat de condicions. El gerent de l'empresa, Andreu Sánchez, ha ironitzat a Cugat.cat sobre l'actitud de l'Ajuntament en aquest cas.

Andreu Sánchez

Jo he parlat amb Lovic. El consistori sabia que l'empresa estava treballant per a l'Ajuntament i la companyia guanyadora.



Sánchez ha admès que la seva empresa també va treballar amb Lovic. Això, però, va tenir lloc un cop ja s'havia adjudicat el servei provisionalment a Valoriza i sense saber, fins més tard, que Lovic havia treballat per a la guanyadora. Segons el mateix Sánchez, Lovic va assessorar la seva companyia per presentar el recurs administratiu a l'adjudicació del concurs d'escombraries ara rebutjat pel ple.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.