Els veïns de les Bobines critiquen el gir de quotes d'urbanitizació


Temes relacionats

Veïns de les Bobines denuncien que l'EMD els ha girat quotes d'urbanització sobrevalorades ( 7/feb/11)

L'EMD assegura que els veïns no pagaran més del cost real de la urbanització de les Bobines ( 7/feb/11)


  • Comparteix:

Sector torrent de les Bobines. / Font:  blog danieljuarezserrano

Sector torrent de les Bobines. / Font: blog danieljuarezserrano

Els veïns de la zona de les Bobines repliquen a la presidenta de l'EMD que una sentència judicial avala que el govern valldoreixenc va cobrar quotes injustificades a l'alça per urbanitzar la zona. Els residents lamenten que es giri aquest cobrament abans que es liquidi l'obra, quan es podrà saber el cost exacte dels treballs.

Al contrari del que avala aquesta sentència, la presidenta de l'EMD de Valldoreix, Montserrat Turu, va desmentir que es fes pagar als veïns quotes superiors al cost real de les obres. En paral·lel, Turu va afegir que els veïns no pagaran més del cost de la urbanització, ja que es girarà la quota final amb l'ajust econòmic que es necessiti.

En referència a la reposta de Turu a Cugat.cat, els veïns asseguren ara que només faltaria que, al final dels treballs, l'EMD no els cobrés el valor econòmic de les obres. El portaveu dels residents, Lluís Martínez, critica que una administració pugui girar quotes abans que es tanquin els treballs, ja que es fa pagar als veïns sense saber el cost real dels treballs.

El portaveu dels veïns també ha lamentat que la màxima responsable de l'EMD digués a Cugat.cat que els treballs a la zona van finalitzar el gener passat. Martínez recorda a Turu que el butlletí informatiu del territori va publicar una notícia sobre la fi dels treballs el juliol de l'any passat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.