AUAmusic aplica el seu sistema d'obtenir diners per finançar investigacions sobre l'esclerosi múltiple


  • Comparteix:

Web d'AUAmusic.com

Web d'AUAmusic.com

El portal santcugatenc Apadrina a un Artista (AUAmusic.com) engega un projecte on els ciutadans podran invertir en línies d'investigació sobre l'esclerosi múltiple. La iniciativa, que és un projecte conjunt amb el Grup d'Afectats de l'Esclerosi Múltiple (GAEM), pretén obtenir diners per finançar la investigació sobre una molècula que ha patentat el portal.

Per invertir en la iniciativa, els participants poden apadrinar una línia d'investigació sobre l'esclerosi múltiple que impulsa GAEM. Amb aquesta acció, els inversors podran desgravar d'Hisenda el percentatge corresponent a la seva aportació i també poden rebre regals segons el volum de la seva inversió. A més, l'organització de la iniciativa espera que els inversors puguin rebre un benefici econòmic si la molècula té èxit i es comercialitza.

El director general d'AUAmusic, Xavier León, ha explicat com va sorgir aquest projecte.

Xavier León

Tenien la necessitat de finançar línies d'investigació per trobar solucions a la malatia i ens van demanar d'aplicar el nostre sistema de finançament.



Aquest sistema per obtenir finançament parteix de la iniciativa d'AUAmusic, que busca que la gent inverteixi petites quantitats perquè els artistes puguin vendre les seves obres al mercat discogràfic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.