La Marxa Infantil destinarà part de la seva recaptació a l'ONG Educació Sense Fronteres


Temes relacionats

La 53a edició de la Marxa Infantil, l'últim diumenge de març (11/feb/11)


  • Comparteix:

La 53a edició de la Marxa Infantil destinarà mig euro per cada participant a l'ONG Educació Sense Fronteres. La iniciativa, que se celebrarà l'últim diumenge de març, recupera el recorregut tradicional i compta amb 1.200 places per parella per a la modalitat infantil i 100, per a la modalitat juvenil.

Com cada any, la marxa compta amb tres modalitats: la infantil, destinada a nens i nenes d'entre sis i 12 anys, la juvenil per a joves d'entre 12 i 15 anys, i la de persones amb mobilitat reduïda. Enguany la iniciativa recupera el recorregut tradicional, que és de 12 quilòmetres i passa pel Pi d'en Xandri, Torrefera i can Coll, on es farà una pausa per dinar. La marxa segueix pel Pi d'Entretermes, la plaça del Rotary i el parc Ramon Barnils, i posa punt final al passatge de la Marxa Infantil.

La marxa té un cost de 10 euros dels quals es destinarà mig euro a l'ONG Educació Sense Fronteres. El coordinador de la iniciativa, Silvano Bendinelli, ha explicat quin és l'objectiu d'aquesta proposta solidària.

Silvano Bendinelli

Volem educar per construir el futur de milers de nens i nenes al món que no tenen educació. Volem participar en aquests projectes.


Les inscripcions a la marxa s'obriran dilluns vinent i es podran fer a través de la web del Club Muntanyenc (CMSC) fins el segon diumenge de març. En cas que plogui el dia de la marxa, la caminada se celebrarà el primer diumenge d'abril i l'entrega de premis es mantindrà per al segon dissabte d'abril.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.