3.400 alumnes han participat als cursos d'educació viària de la Policia Local


  • Comparteix:

3.400 alumnes de la ciutat han participat a les sessions

3.400 alumnes de la ciutat han participat a les sessions

3.400 nens i nenes de la ciutat han participat a les sessions d'educació viària ofertes per la Policia Local durant el darrer any. Les lliçons van encaminades a conèixer les normes bàsiques de circulació i, sobretot, a fomentar conductes segures dins dels vehicles. Enguany és la desena edició d'aquesta iniciativa que s'inclou al Pla de Dinamització Educativa de Sant Cugat.

Les classes van dirigides als alumnes de P5, 2n i 5è de primària, i també de 4t d'ESO. A cada nivell, es posa l'accent en una qüestió relativa a l'educació viària. En un primer nivell, l'objectiu és donar a conèixer les normes bàsiques de circulació. En un segon estadi, s'ensenyen les conductes segures i s'incideix en el comportament durant la conducció. Finalment, es tracten les conductes de risc relacionades amb l'alcohol i les drogues.

L'encarregat d'oferir les sessions als centres educatius, l'agent Siscu López, explica que la formació a les escoles s'ha d'acompanyar amb l'exemple de pares i mares.

Siscu López

Sense que ells se n'adonin, acaben posant en pràctica el que han après, però el més important és l'exemple dels pares.



Els alumnes de 4t d'ESO complementen les sessions amb una visita a l'Institut Guttmann, per conèixer de primera mà les conseqüències dels accidents de trànsit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.