El 28º aplec de la Sardana presenta la sardana inèdita 'La font de l'Ermetà'


  • Comparteix:

Sant Cugat es convertirà aquest cap de setmana en el centre neuràlgic de la sardana amb la celebració, per tercer any consecutiu, del tradicional aplec que arriba ja a la seva vint-i-vuitena edició.Una de les novetats d'enguany és l'estrena de la sardana 'La font de l'Ermetà'.

La sardana serà aquest diumenge la protagonista del dia. La plaça del monestir s'omplirà de santcugatencs en el 28è aplec de la sardana. Un recull de peces des de les 10 del matí i les actuacions de les millors colles seran alguns dels ingredients per aconsegui l'objectiu que ens explica lla presidenta de l'entitat sardanista de Sant Cugat, Laura Tubau.

Laura Tubau

Volem que els santcugatencs disfrutin amb les sardanes.


Una exhibició de colles de sant Cugat obrirà la festa i els plats forts vindran després. Una d'aquestes novetats és l'estrena d'una sardana que ha composat el mestre Joan Lázaro. "La Font de l'Ermetà" inspirada en aquest mateix indret tant peculiar de la ciutat és el nom d'aquesta peça que s'interpretarà durant el matí. D'altra banda però estan previstes altres demostracions.

Laura Tubau

L'actuació d'una colla d'estudiants de l'escola pins del Vallès és una altra de les novetats.


A la tarda un grup de veterans faran també alguna demostració i, a més, hi haurà un concurs de colles improvisades. L'entitat afronta amb moltes ganes la celebració d'aquesta jornada que de moment sempre s'acull amb gran èxit. De totes maneres, l'associació sardanista demana la participació dels santcugatencs, més especialment dels joves.

Laura Tubau

Demanem la col·laboració dels joves.


A l'aplec, que no deixa de ser la festa més gran de la diada sardanista, s'espera l'assistència de l'alcalde Lluis Recoder i encara per confirmar la de la Marta Ferrusola.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.