Arcadi Oliveres: 'No recuperarem els 4,5 milions de llocs de treball que falten a l'Estat espanyol'


  • Comparteix:

Arcadi Oliveres ha fet una xerrada a la seu de l'AJSC

Arcadi Oliveres ha fet una xerrada a la seu de l'AJSC

El president de la Unipau, el santcugatenc Arcadi Oliveres, es mostra pessimista amb la situació econòmica actual de Catalunya. Oliveres asegura que el creixement no pot ser el futur i que cal començar a plantejar-se una sortida diferent. També demana als governs que actuïn 'amb honestedat' i que condemnin l'especulació. Així ho ha dit en una conferència organitzada per l'Assemblea de Joves de Sant Cugat a la Guitza.

El president de la Unipau, Arcadi Oliveres, no creu que el creixement sigui la sortida a la crisi. Són declaracions a Cugat.cat.

Arcadi Oliveres

Cal que aquells que tenim feina treballem una mica menys perquè els que no en tenen treballin una mica més.


El president de la Unipau també proposa dipositar els estalvis en banques ètiques i no participar en els fons de pensió que són 'una forma més d'especulació'. També ha parlat de com han d'encarar la situació els governs.

Arcadi Oliveres

La presidenta del consell econòmic i social de l'ONU va dir que tots aquests financers de Wall Street haurien de ser a la presó.




Una cinquantena de persones han assistit a la xerrada del president de la Unipau que ha tingut lloc aquest divendres al local de la Guitza.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.