Els Gausacs bufen les espelmes dels 15 anys amb el desig de consolidar els castells de vuit


  • Comparteix:

Logotip dels 15 anys

Logotip dels 15 anys

Els Castellers de la ciutat arriben als 15 anys d'història aquest dimecres amb la mirada posada en la consolidació dels castells de 8. El president dels Gausacs, Santi Casanova, assegura que aquest aniversari és una 'gran fita' i que la colla s'ha consolidat com una entitat pròpia i coneguda tant a la ciutat com a Catalunya. Durant tot l'any se celebraran diverses activitats per commemorar l'aniversari.

L'acte principal de commemoració de l'aniversari serà a l'octubre, amb la trobada de tots els castellers que han passat per la colla durant els últims 15 anys, que es preveu que seran uns 800. Aquest dimecres, però, s'oferirà una copa de cava a la seu social de l'entitat amb els santcugatencs que s'hi apropin, a dos quarts de nou del vespre. A més, es prepararan detalls especials per les actuacions dels Gausacs durant tota la temporada. La propera cita serà per Sant Medir, dijous de la setmana vinent, a les dotze del migdia.

El president dels Castellers, Santi Casanova, ha destacat la torre de 7 i el 4 de 8 com a principals fites d'aquests 15 anys. Precisament, l'objectiu de la colla és consolidar-se en la gamma de vuit, pel que necessiten més gent. En aquest sentit, Casanovas ha destacat l'èxit de la campanya 'Amb 100 com tu podem', que ja ha aconseguit portar 30 nous camises verdes a la colla. El president dels Gausacs creu que amb aquest aniversari la colla arriba a la majoria d'edat.

Santi Casanovas

Aquest aniversari és una gran fita. La colla s'ha consolidat i és coneguda a la ciutat. És com una majoria d'edat.




Els actes de celebració van començar aquest diumenge amb una calçotada popular amb un centenar de castellers.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.