Accident mortal al pàrquing del CAP de Valldoreix per un atropellament


  • Comparteix:

Una persona ha mort i una altra ha resultat ferida aquest dilluns a la tarda en un accident al pàrquing del CAP de Valldoreix. Una dona ha atropellat aquestes persones quan feia marxa enrera amb el seu vehicle. El difunt tenia uns 50 anys d'edat i la ferida, uns 20. Els afectats eren pare i filla.

L'accident s'ha produït quan la conductora, a l'hora de treure el cotxe de la plaça d'aparcament, ha premut l'accelerador en lloc del fre. D'aquesta manera, el vehicle automàtic ha agafat prou velocitat per causar el mort i la ferida.

Ho ha explicat a Cugat.cat el regidor de Seguretat Ciutadana, Jordi Puigneró.

Jordi Puigneró

Ha estat un fet desgraciat. Una dona ha atropellat sense voler dues persones.


L'accidentada, que està fora de perill, ha estat traslladada a la Mútua de Terrassa, mentre que la conductora ha estat atesa al mateix CAP per crisi nerviosa.

El metge forense, la Policia Local, els Mossos d'Esquadra i el regidor de Seguretat Ciutadana, Jordi Puigneró, s'han desplaçat al lloc dels fets.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Mare de Déu! Aixó si que és un fet desgraciat!Horrorós tant per la familia del difunt que es inverosimil,peró per a la persona causant del desastre, doncs n´hi ha per una greu crisis de nervis..... uf! El meu sincer condol a la familia del difunt!

Montserrat Calduch i Triguero. Enviat el 22/feb/11


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.