L'ETSAV participa en un concurs internacional d'arquitectura sostenible


Temes relacionats

El projecte 'Low3', un prototip de casa sostenible de l'ETSAV, guanya el Solar Decathlon (22/jun/10)

L'ETSAV mostra el seu prototip de casa solar energèticament autosuficient (31/mai/10)


  • Comparteix:

La casa 'Low3' de l'ETSAV va ser la guanyadora de l'anterior edició del concurs

La casa 'Low3' de l'ETSAV va ser la guanyadora de l'anterior edició del concurs

L'Escola d'Arquitectura del Vallès (ETSAV), ubicada a Sant Cugat, participarà en la 2a edició del concurs Solar Decathlon Europe 2012. El centre ha estat un dels 22 seleccionats d'entre 47 universitats d'arreu del món que s'havien presentat. El concurs consisteix a crear un prototip de vivenda unifamiliar energèticament autosuficient. L'any passat els alumnes de l'ETSAV es van endur el primer premi amb el projecte Low3.

L'objectiu del concurs és dissenyar les cases del futur, unes vivendes que siguin capaces de produir la seva pròpia energia a partir de plaques fotovoltaiques. A més s'hauran de treballar criteris com la sostenibilitat, l'eficiència energètica, el comfort i la industrialització de la vivenda.

Un dels alumnes que participen enguany al concurs, Aitor Iturralde, ha explicat en una entrevista a Cugat.cat en què consisteix el seu projecte.

Aitor Iturralde

Estem en una fase molt preliminar, encara queden dos anys. L'equip de projectes està treballant en idees de continuitat del projecte anterior.



La final del concurs se celebrarà l'any vinent a Madrid amb la construcció del projecte final. L'any passat, el prototip de casa Low3, construïda per alumnes de l'ETSAV amb materials reciclats, va guanyar el primer premi.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Per a més informació!: mail: solar2012@etsav.upc.edu facebook: http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100001947316860 web 2010: http://www.low3.upc.edu/

SDEUPC 2012. Enviat el 25/feb/11


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.