L'anàlisi de la jornada a l''Esport en Marxa tv'


  • Comparteix:

Mireia Puente presentant el programa

Mireia Puente presentant el programa

L''Esport en Marxa tv' d'aquesta jornada arriba carregat de resultats. En l'emissió d'aquesta jornada els espectadors podran veure la victòria de l'AXA Sant Cugat i l'empat del Sant Cugat Esport. A més, el programa d'aquesta jornada també ofereix les derrotes del Club Voleibol Sant Cugat i de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) masculina. Per acabar, el programa mostra les millors imatges del campionat de Balls de Saló, que ha tingut lloc tot aquest cap de setmana a la nostra ciutat. Mira el programa a Cugat tv

Cap de setmana intens de resultats. Entre ells, l''Esport en Marxa tv' destaca l'empat del SantCu. Els de José Luis Duque treuen un punt valuós davant el Moja, segon classificat. En l'emissió d'aquesta setmana, els seguidors de l'esport santcugatenc també podran veure la derrota de l'Handbol Sant Cugat, un resultat que condemna els santcugatencs a l'última plaça de la Lliga Catalana.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.