El Carnestoltes engrescarà Sant Cugat amb les activitats tradicionals a la ciutat


  • Comparteix:

El ball de gitanes, una activitat tradicional del Carnestoltes

El ball de gitanes, una activitat tradicional del Carnestoltes

El Carnestoltes arriba aquest cap de setmana a la ciutat carregat de gresca amb un programa per a totes les edats. S'haurà de pagar per algunes de les activitats que altres anys eren gratuïtes.

Les activitats es repartiran al llarg del cap de setmana. Dissabte arrencarà amb la tradicional cercavila de gitanes, seguirà amb un dinar popular a la plaça d'Octavià i finalitzarà amb el concurs de comparses i el cercataques. Diumenge, els més petits es convertiran en els protagonistes de la festa amb el ball de gitanetes, la xocolatada i la trobada de disfresses dels infants.

El membre de la Promotora de Festes Locals (Profeslo) Quim Pla explica a Cugat.cat què han de fer tots aquells que vulguin participar al concurs de comparses.

Quim Pla

Les incripcions són al Casal de Joves TorreBlanca, a la Casa de Cultura, per Internet al web de Profeslo


Precisament, el concurs de comparses és una de les activitats per les quals caldrà pagar per participar-hi. El brou de Carnaval i la xocolatada infantil també tindran un cost simbòlic per contribuir a costejar la despesa d'organització de la festa. Aquells que vulguin assistir al ball de Carnestoltes al Pavelló Municipal, vagin disfressats o no, hauran de pagar cinc euros per les entrades anticipades i 10 la mateixa nit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.