Els instituts de Sant Cugat faran arribar el seu malestar a Ensenyament per les retallades


Temes relacionats

Lluís Baulenas, nou director dels Serveis Territorials d'Ensenyament de la comarca (17/feb/11)

Retallada de fins a un 25% de la Generalitat als pressupostos dels centres educatius (15/feb/11)


  • Comparteix:

L'institut Leonardo da Vinci és un dels centres de secundària santcugatencs

L'institut Leonardo da Vinci és un dels centres de secundària santcugatencs

Els instituts de Sant Cugat i de la resta de la comarca faran arribar el seu malestar per les retallades de la Generalitat al nou director de Serveis Territorials d'Ensenyament al Vallès Occidental, Lluís Baulenas. Els directors dels centres entregaran aquest dijous un escrit a Baulenas per fer-li conèixer les dificultats que tindran si continuen les reduccions en els pressupostos, que se situen en el 25% al nostre municipi.

Tal com va avançar fa dues setmanes Cugat.cat, el departament d'Ensenyament de la Generalitat ha notificat als centres educatius públics que se'ls aplicarà una retallada de fins el 25% del pressupost per aquest 2011. Els directors dels centres santcugatencs han denunciat que això és 'un despropòsit', ja que no podran cobrir les seves necessitats bàsiques sense aquests diners.

Ara, la seixantena de centres de secundària del Vallès Occidental faran explícites les seves reivindicacions al recent nomenat director dels Serveis Territorials de la comarca, Lluís Baulenas. Alguns instituts del territori han advertit que les retallades no els permetran pagar les factures de serveis bàsics com la llum i l'aigua.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.