Als avis se'ls gira feina per la Setmana Blanca


  • Comparteix:

Les propostes de les escoles no han obtingut la resposta esperada

Les propostes de les escoles no han obtingut la resposta esperada

Gran part de les famílies santcugatenques opta per aprofitar els propis recursos per organitzar les vacances durant la Setmana Blanca dels estudiants. La majoria de les famílies ha optat per deixar els nens a càrrec de familiars i en alguns casos agafar vacances per poder passar la setmana en família. Les inscripcions als casals organitzats per les escoles públiques no han tingut el seguiment esperat.

La baixa demanda de l'oferta s'explica des de la coordinadora d'Associacions de Mares i Pares (AMPA) com una mesura d'estalvi de les famílies. L'entitat s'ha mostrat sorpresa per la poca acollida despertada però s'interpreta que gran part dels pares i mares han triat l'opció familiar i destinar aquestes despeses per Setmana Santa.

La presidenta de la coordinadora, Charo Sebastián, ha explicat a Cugat.cat com s'han organitzat les famílies.

Charo Sebastián

Les famílies s'han coordinat compten amb els avis o agafant vacances. El seguiment dels casals és irregular.


La coordinadora considera que l'oferta existent a la ciutat de cara a aquesta setmana, tant les proposades des de l'Ajuntament com des de les entitats privades del municipi, cobrien totes les necessitats de les famílies.

La coordinadora considera que aquesta franja de vacances a mig trimestre és 'una bona idea mal aplicada' i que es necessita més temps per trobar un millor funcionament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.