TVSC reivindica implicació de l'administració en la recollida del Premi Ciutat de Sant Cugat pels seus 25 anys


  • Comparteix:

Televisió de Sant Cugat (TVSC) ha estat reconeguda amb un premi Ciutat de Sant Cugat pel seu recorregut audiovisual a la ciutat. La cadena local celebra enguany els seus 25 anys d'història, on ha passat de l'emissió exclusiva al municipi a tota la demarcació del Vallès amb un canal en TDT.

TVSC ha ampliat en els seus 25 anys de trajectòria la seva cobertura d'emissió. Des dels seus inicis en un àmbit estrictament local, la cadena ofereix des del 2009 la seva programació d'oci i informació a ciutats com Sabadell, Terrassa, Cerdanyola, Rubí i Matadepera sota la denominació de Vallès 1.

El director del canal, Romà Ventura, ha agraït el premi, però ha reivindicat un major suport de les administracions a la seva tasca.

Romà Ventura

Volia parlar de dues coses en aquesta ocasió: d'en Ramon Segalés, que va ajudar-nos molt, i de l'Ajuntament, que ens hauria de donar més suport .


L'ampliació de la seva infraestructura ha estat possible també gràcies al canvi de local realitzat l'any 2006, amb unes instal·lacions de 425 metres quadrats situades a l'avinguda de Cerdanyola.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.