L'escola Joan Maragall celebra el carnaval sense rua


  • Comparteix:

Balls i música han estat els principals al·licients del carnaval a l'escola Joan Maragall, que enguany no ha fet la seva tradicional rua de Carnaval. Una desfilada al patí de l'escola ha servit per mostrar les diferents disfresses dels alumnes que s'han distribuït per colors. Cada classe ha triat un color i els alumnes s'han disfressat d'alguna cosa relacionada. Un bitllet de 500 euros per al color lila, abelles i sols per al groc, mosques i iPods per al negre i dinosaures per al verd.

Les activitats han començat al voltant de les deu del matí sense la tradicional rua de carnaval de l'escola. La cap d'estudis del centre, Anna Batlle, ha destacat que la rua era perillosa perquè no es podia controlar bé els nens més petits. Per això, considera que l'alternativa organitzada ha estat molt positiva.

Anna Batlle

Quan fèiem la rua ens semblava perillós per no controlar tots els infants. En principi ens ha agradat molt com ha anat.


Els alumnes del centre han triat una cançó que els ha servit per muntar un ball de classe i lluir-lo acompanyats de les seves disfresses. A més, l'escola Joan Maragall ha comptat amb la presència de l'escola Japonesa, que també ha participat dels actes. El matí ha clos amb una xocolatada per als alumnes al pati de l'escola.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.