El Carnaval infantil omple Sant Cugat dels personatges preferits dels més menuts


  • Comparteix:

Les activitats infantils omplen la darrera jornada del Carnestoltes

Les activitats infantils omplen la darrera jornada del Carnestoltes

Xocolata, ball i disfresses de tota mena han sortit un any més al carrer amb motiu del Carnaval, en aquest cas amb els més petits com a protagonistes de la festa. La música en directe ha estat el leitmotiv de la jornada de diumenge, on han destacat el ball de gitanetes, una versió infantil de la dansa tradicional, i les xocolatades populars a diferents punts del territori. Mira el carnaval infantil a Cugat tv

La plaça d'Octavià ha tornat a centrar el gruix de les activitats infantils a Sant Cugat. A partir del migdia, una xocolatada popular ha donat pas al ball de gitanetes, que per segon any consecutiu vesteix l'indret de color i dansa tradicional a càrrec dels més menuts, disfressats dels seus personatges preferits.

Els joves participants han explicat a Cugat.cat les seves originals disfresses.

Nens

M'agrada disfressar-me de bruixa. / Vaig disfressada d'una amiga de la Campaneta de Peter Pan / La difressa que més m'agrada és la de ninja, perquè salten molt alt i lluiten.



Sant Cugat posa així el punt final a tres dies de commemoració del Carnaval. Des de l'organització, el membre de Profeslo, Quim Pla, ha valorat així el desenvolupament de l'agenda d'actes d'enguany.


Quim Pla

Dissabte, les gitanes van ser tot un èxit i al ball vem obtenir una participació molt bona. Els infantils, com sempre, han funcionat molt bé.



Una xocolatada popular des de les deu del matí i l'espectacle d'animació 'Anifestari', de la companyia Pa Sucat, han estat les propostes dirigides al públic infantil valldoreixenc. Les Planes també ha celebrat aquest diumenge el seu particular Carnestoltes amb una rua que ha recorregut el centre del districte i un pica-pica amb animació a la plaça de Coll de la Creu d'en Blau.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.