Jovent i actors veterans comparteixen el hip-hop per guardonar les figures del 2010


  • Comparteix:

Moment de la gala

Moment de la gala

Humor i hip-hop han estat els elements principals de la gala dels Premis Ciutat de Sant Cugat d'enguany, celebrada aquest diumenge al Teatre-Auditori. Un hipotètic 'Sant Cuguetto' ha estat el fil conductor d'aquesta 6a edició dels premis que han comptat amb la participació destacada de l'actor Toni Albà i, també, dels intèrprets Joan Fàbregas i Pere Pahissa. Reviu la gala dels Premis a Cugat tv. Part 1. Reviu la gala dels Premis a Cugat tv. Part 3.

Veterania i joventut. Els Premis Ciutat de Sant Cugat han combinat enguany aquests dos puntals de la ciutat. El hip-hop, fil conductor de la gala, ha aportat un aire fresc i juvenil al certamen, que enguany s'ha integrat amb la participació dels actors veterans Joan Fàbregas i Pere Pahissa.

Els periodistes Raquel Ligero, de Cugat.cat, i Josep Maria Vallès, del 'Diari de Sant Cugat', han estat els presentadors de la gala, que també s'han animat amb alguns passos de hip-hop. Un certamen interactiu amb elements de participació com la tria de cançons per part del públic, i un Toni Albà especialment irònic amb la interpretació del rei. Musicalment, el grup de hip-hop de la ciutat 'El Gremio' ha estat l'encarregat de conduir i posar la nota musical a la història. Tot i això, l'himne de Sant Cugat ha estat interpretat per la cantant de soul i hip-hop Izah, que li ha donat un estil més modern amb tocs de jazz i soul.

Una gran gala enfocada a un públic juvenil plena de música i balls, que han estat testimoni d'un espectacle cada vegada més participatiu amb la ciutadania.

Un any més la gala, que Cugat.cat ha retransmès en directe, ha comptat amb traducció simultània al llenguatge dels signes i transcripció escrita.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.