Conesa posa com exemple el talent dels guardonats com a eina per sortir de la crisi


Temes relacionats

Jovent i actors veterans comparteixen el hip-hop per guardonar les figures del 2010 ( 6/mar/11)


  • Comparteix:

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha situat el talent dels guardonats amb els Premis Ciutat de Sant Cugat com a eina per superar la situació econòmica actual. Conesa ha assegurat que els premis permeten veure el paper de Sant Cugat al món i ha destacat la participació ciutadana d'enguany.

L'alcaldessa ha subratllat el criteri que ha fet servir per escollir el Premi Extraordinari, Pere Formiguera. Precisament, Conesa ha destacat el talent del guardonat com a exemple per sortir de la crisi.

Mercè Conesa

El nom de Sant Cugat, a través de Formiguera, s'ha donat a conèixer a nivell internacional. Això situa la ciutat al món.



En una entrevista a Cugat.cat, Conesa ha subratllat que, més enllà de distingir trajectòries de gent de la ciutat, els Premis serveixen per 'fer poble'.

Mercè Conesa

Realment, els guardons són una eina per consolidar l'esperit de poble.



Conesa ha afegit que enguany els guardons han registrat una participació 'molt alta', i ho ha atribuït en part a la instal·lació de paradetes dels Premis al carrer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.