La Fundación Vodafone s'implica per segona vegada en els Premis Ciutat de Sant Cugat


  • Comparteix:

La Fundación Vodafone ha patrocinat per segon any consecutiu els Premis Ciutat de Sant Cugat, que han tingut lloc aquest diumenge al Teatre-Auditori, per la seva vocació social. A més, la companyia de telefonia i l'Ajuntament han signat un conveni orientat a la utilització de tecnologia per permetre a persones discapacitades participar d'aquesta activitat ciutadana.

La Fundación Vodafone dedica la seva activitat a incorporar les noves tecnologies a la vida de persones grans o discapacitades perquè es desenvolupin en igualtat de condicions. La seva implicació en els Premis Ciutat de Sant Cugat es deu al vessant social i el compromís amb la ciutadania que tenen. Durant la signatura del conveni, el director general de la Fundación Vodafone a l'Estat espanyol, Santiago Moreno, ha explicat què suposa per a l'entitat col·laborar amb l'Ajuntament i patrocinar els premis.

Santiago Moreno

Trobar companys de viatge que ens ajudin a millorar la qualitat de vida d'aquestes persones és motiu de satisfacció i orgull per a la Fundació.




L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha agraït la col·laboració de la companyia a la ciutat i ha explicat com s'orientarà el conveni aquest any.

Mercè Conesa

La tecnologia que ens oferiu permetrà que les persones amb discapacitats auditives puguin accedir a documents a través de Cugat.cat






El regidor de Comunicació, Jordi Puigneró, i el Director Territorial de Vodafone a Catalunya, Albert Buixadell, també han participat en la signatura del conveni.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.