La primera alcaldessa de Sant Cugat estrena la 5a edició del cicle 'Tertúlia amb amics'


  • Comparteix:

La trajectòria i experiència de la primera dona a l'alcaldia de Sant Cugat, Mercè Conesa, ha encetat la 5a edició del cicle 'Tertúlia amb amics' organitzat per l'Associació d'Amics de Pedra i Sang. La presidenta de l'entitat, Dolors Vilarasau, ha destacat la importància de tenir un espai per parlar de temàtiques culturals i socials.

Dolors Vilarasau s'ha mostrat orgullosa de l'inici de la 5a edició del cicle i ha explicat com s'ha iniciat els darrers anys. Són declaracions a Cugat.cat

Dolors Vilarasau

Les tertúlies sempre són cultrurals o socials. La primera de les xerrades sempre coincideix amb el Dia Internacional de la Dona.


Conesa ha fet una xerrada distesa on ha explicat la seva trajectòria fins arribar a l'alcaldia. També ha volgut destacar que la situació de la dona encara no és d'igualtat amb l'home i que cal seguir treballant. A més, ha assegurat que cal seguir commemorant el Dia Internacional de la Dona.

Mercè Conesa

És important tenir memòria. Les dones que avui podem treballar i tenir estudis, hem pogut tenir una vida amb drets i llibertats ha estat gràcies a unes dones que van lluitar per assolir això.








El poeta Sam Abrams i el conseller de Cultura, Ferran Mascarell, són alguns dels tertulians que participaran en el cicle d'enguany.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.