La primera alcaldessa de Sant Cugat estrena la 5a edició del cicle 'Tertúlia amb amics'

Societat

Publicat el 8/mar/11 per Cristina Mont

La trajectòria i experiència de la primera dona a l'alcaldia de Sant Cugat, Mercè Conesa, ha encetat la 5a edició del cicle 'Tertúlia amb amics' organitzat per l'Associació d'Amics de Pedra i Sang. La presidenta de l'entitat, Dolors Vilarasau, ha destacat la importància de tenir un espai per parlar de temàtiques culturals i socials.

Dolors Vilarasau s'ha mostrat orgullosa de l'inici de la 5a edició del cicle i ha explicat com s'ha iniciat els darrers anys. Són declaracions a Cugat.cat

Dolors Vilarasau

Les tertúlies sempre són cultrurals o socials. La primera de les xerrades sempre coincideix amb el Dia Internacional de la Dona.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Conesa ha fet una xerrada distesa on ha explicat la seva trajectòria fins arribar a l'alcaldia. També ha volgut destacar que la situació de la dona encara no és d'igualtat amb l'home i que cal seguir treballant. A més, ha assegurat que cal seguir commemorant el Dia Internacional de la Dona.

Mercè Conesa

És important tenir memòria. Les dones que avui podem treballar i tenir estudis, hem pogut tenir una vida amb drets i llibertats ha estat gràcies a unes dones que van lluitar per assolir això.

Your browser doesn’t support HTML5 audio









El poeta Sam Abrams i el conseller de Cultura, Ferran Mascarell, són alguns dels tertulians que participaran en el cicle d'enguany.