L'Ajuntament ofereix més de 200.000 euros per subvencionar projectes de cooperació


  • Comparteix:

La regió del Sàhara està contemplada com a prioritària de cara les ajudes

La regió del Sàhara està contemplada com a prioritària de cara les ajudes

L'Ajuntament ha obert el termini perquè les entitats i associacions de la ciutat presentin projectes de cooperació internacional, amb un fons de 222.700 euros de subvenció, un 8% més que l'any passat. L'objectiu és millorar els problemes d'altres zones originats per causes estructurals i no pas per situacions d'emergència, a les quals ja es dedica un fons especial.

Una de les limitacions que posa l'Ajuntament a l'hora de facilitar una subvenció a les entitats que vulguin presentar projectes de cooperació és l'àrea geogràfica a la qual es destinarà l'ajuda. Tal com marca el Pla director de cooperació, els països receptors han de ser de l'Amèrica Llatina, del Magrib o d'aquelles zones originàries de la migració arribada a Sant Cugat. En aquest sentit, es contemplen l'Equador, Bolívia, el Marroc, Colòmbia, Paraguai i el Perú.

El termini per presentar projectes a l'Ajuntament expira el 22 de març. El màxim que poden demanar les entitats són 33.400 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.