La Taula d'Immigració demana més instal·lacions per practicar esport com a via d'integració


  • Comparteix:

Susana Pellicer i Mercè Conesa durant la Taula d'immigració./ Font: Fotopress

Susana Pellicer i Mercè Conesa durant la Taula d'immigració./ Font: Fotopress

Una vintena de representants de la Taula d'Immigració de la ciutat han participat aquest dimecres en una reunió amb l'alcaldessa, en la qual han demanat més recursos per practicar esport a la ciutat com a mètode d'integració. La trobada ha servit també per presentar Mercè Conesa als representants dels col·lectius.

Durant la trobada, els responsables tècnics de la Taula han informat els assistents dels programes del servei d'immigració per al 2011, de l'observatori de la ciutadania i del funcionament de l'oficina de solidaritat, entre altres.

Frans Conde és un bolivià que fa quatre anys que va arribar a la ciutat. Conde explica la importància de l'esport com a via d'integració.

Frans Conde

Volem que l'esport sigui un mitjà per poder-nos relacionar i integrar amb molta gent.


L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha dit que comprèn la sol·licitud ja que també veu l'esport com un mètode molt eficaç d'integració. Tot i això, ha destacat que per ara no poden construir noves instal·lacions i que la clau és 'compartir espais' de forma més eficaç. En paral·lel, ha destacat l'evolució que ha fet la Taula d'Immigració des de la seva creació el 2000.

Mercè Conesa

Ara a la Taula d'Immigració està formada per les persones que ja s'han integrat a Sant Cugat


La Taula d'Immigració s'ha reunit després d'un any de la darrera trobada. Es preveu que a partir d'ara es reuneixi com a mínim dues vegades l'any per treballar plegats amb l'Ajuntament perquè conegui les necessitats dels diferents col·lectius a la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.