El Concurs de Fotografia Amateur del Vallés aconsegueix la participació de quasi 160 persones


  • Comparteix:

Des de d'avui, Sant Cugat Centre Comercial acull l'exposició de les fotografies participants del 1r Concurs de Fotografia Amateur del Vallès. La iniciativa, que ha organitzat la botiga Enfoc per tal de potenciar l'afició fotogràfica, ha aconseguit una participació de 156 instantànees. El 9 d'octubre es donaran a conèixer les tres fotografies guanyadores. Entre el jurat estan l'alcalde de Sant Cugat, el de Cerdanyola i l'alcaldessa de Rubí.

Es el primer concurs de fotografia amateur del Vallès Occidental. L'Enfoc o el que és el mateix, els centres Fuji a Cerdanyola, Sant Cugat i Rubí l'ha organitzat per incitar a totes aquelles persones que tenen fotografies que els agraden a presentar-les a concurs. Amb aquestes paraules argumenta el gerent de l'empresa, Xaviet Bové, s'on va sorgir la idea.

Xavier Bové

Volem que la gent presenti aquelles fotos preferides a concurs.


Gairebé 200 fotografies s'han presentat al concurs. Una xifra, que ha sorprès i que demostra la gran acollida de la proposta.

Xavier Bové

Estem molt contents de la gran participació per tractar-se del primer concurs.


El primer premi serà una camera de fotografia digital valorada en 500 eurus, el segon també una camera valorada en 250 eurus i el tercer guanyador rebrà 60 eurus en material fotogràfic.

El jurat es reunirà el proper 9 d'octubre a l'establiment que té Enfoc al centre comercial Eroski. El jurat que a banda d'estar format per professionals de la fotorafia també hi haurà l'alcalde de Sant Cugat, Lluis Recoder, el de Cerdanyola, Antoni Morral i l'alcaldessa de Rubí, Carme Garcia. Serà la primera vegada que els tres alcaldes es troben publicament després de les eleccions de maig.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.