La riera guanya 200 metres integrats en el paisatge


  • Comparteix:

Estat actual de la riera després de l'actuació

Estat actual de la riera després de l'actuació

L'Ajuntament ha arranjat 200 metres del tram final de la riera de Sant Cugat. L'actuació ha de permetre integrar paisatgísticament aquest espai, així com evitar les males olors. Per recuperar aquest tram, s'ha eixamplat la riera, s'han reforçat els talussos i els ponts, i s'ha plantat vegetació.

Aquest tram de riera presenta una nova imatge, ja que s'ha integrat amb la resta del paisatge. El cap de Serveis de Paisatge i Verd Urbà de l'Ajuntament, Jordi Torrijos, ha detallat les actuacions que s'han portat a terme.

Jordi Torrijos

Hem actuat sobre 200 metres de riera. S'ha eixamplat la conca. S'ha integrat paisatgísticament i s'han reforçat els talussos.



L'actuació ha de permetre posar fi a les males olors que s'havien detectat en aquest tram final de la riera al seu pas pel municipi. Ho ha explicat l'alcaldessa, Mercè Conesa, que aquest divendres ha visitat el resultat de les obres.

Mercè Conesa

S'ha fet una actuació pel tema de les olors. Els veïns s'havien queixat. S'ha actuat per evitar aquestes males olors.





A més, el llit de la riera s'ha cobert amb grava i vegetació especial que filtra de manera natural en cas que s'escapin les aigües negres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.