Cugat.cat, finalista dels Premis de Comunicació Local de la Diputació


  • Comparteix:

Cugat tv compta amb 12 canals

Cugat tv compta amb 12 canals

Cugat.cat està nominat a dos dels cinc Premis de Comunicació Local de la Diputació de Barcelona. En concret, el mitjà multimèdia competeix en dues categories amb la seva televisió online, Cugat tv, com el millor projecte en innovació i pel seu programa de reportatges 'A Fons'. Els guanyadors es coneixeran l'últim divendres de març.

Cugat.cat és finalista amb vuit mitjans i institucions locals més, quatre per cadascuna de les dues categories en les quals ha estat seleccionat.

La directora de Cugat.cat, Mònica Lablanca, ha expressat la satisfacció del mitjà multimèdia per ser candidat a aquests premis.

Mònica Lablanca

Sempre és un reconeixement a la feina i al projecte. És un suport a la feina que fem moltíssimes persones diàriament.




En el cas del premi Innova a la millor iniciativa municipal en matèria de noves tecnologies, Cugat tv ha estat nominat juntament amb els projectes de l'Ajuntament de Viladecans, Ràdio Arenys, l'Ajuntament de Granollers i el diari comarcal AnoiaEmergent.cat.

A més, la Diputació també ha seleccionat el programa 'A Fons' de Cugat tv per al Premi Miramar, que guardona el millor programa de les televisions locals.

Lablanca ha destacat el caràcter innovador de Cugat tv.

Mònica Lablanca

Cugat tv va ser un projecte 100% innovador. Per ordinador pots veure la televisió. És un projecte sense cap tipus de referent.



En total, els Premis de Comunicació Local de la Diputació de Barcelona compten amb 35 finalistes per a les diferents categories, d'un total de 154 candidatures presentades enguany.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.