Sant Cugat és una vegada més el municipi més solidari amb la lluita contra el càncer


  • Comparteix:

Sant Cugat reafirma la seva solidaritat esdevenint un any més el municipi que més diners recapta per combatre el càncer. Jazz i solidaritat han reunit més de 400 santcugatencs en el sopar organitzat per la delegació santcugatenca de l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC), que ha tingut lloc aquest dissabte a l'Hotel Qgat i ha comptat amb la tradicional tómbola i una actuació d'Artur Regada Jazz Trio.

La 24a edició del sopar ha aplegat comensals fidels a la cita, però també nous participants que s'han unit per primera vegada a la iniciativa. Tot i que la xifra exacta de la recaptació no es coneixerà fins d'aquí a unes setmanes, l'organització ha valorat molt positivament la resposta ciutadana i considera que han aconseguit 'esquivar la crisi econòmica'. Els fons recaptats es destinaran a la investigació i prevenció de la malaltia, a millorar l'assistència dels malalts i a unes colònies per a germans de nens amb càncer.

La presidenta de la junta local de l'AECC, Marta Martí, ha destacat la forta implicació dels santcugatencs, tot i les dificultats econòmiques del moment.

Marta Martí

Molt contents per la col·laboració tant en presència com en regals. S'ha implicat molta gent i no hem notat la crisi.




Per primera vegada, la cita ha comptat amb una actuació musical que ha anat a càrrec d'Artur Regada Jazz Trio. A més, els assistents han participat de la tradicional tómbola que ha sortejat més de 500 regals provinents de les donacions d'empreses i comerços locals.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha encoratjat l'associació a continuar amb la seva tasca.

Mercè Conesa

Des de l'Ajuntament estem satisfets perquè hi ha entitats que apleguen molts santcugatencs.



En el mateix sentit, l'expresident de la Generalitat, Jordi Pujol, que també ha acudit a la cita solidària, ha posat l'AECC com a exemple d'iniciatives que contribueixen a enfortir la societat catalana i superar la crisi.

Jordi Pujol

Catalunya té molta resposta social. És una garantia per pensar que Catalunya sortirà de la crisi amb iniciatives com aquesta.




La vetllada també ha servit per estrènyer els vincles entre els afectats per la malaltia en un ambient carregat de força de voluntat i esperança.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.