Passa el temporal de pluja amb escasses incidències al municipi


  • Comparteix:

Efectes de la pluja de l'octubre passat

Efectes de la pluja de l'octubre passat

El Servei Meteorològic de Catalunya preveu que el temporal de pluja passi de llarg aquest diumenge a la ciutat. L'episodi de pluja abundant d'aquest dissabte ha deixat a Sant Cugat poques incidències. Els Bombers de la Generalitat han efectuat quatre sortides per retirar un arbre caigut i extreure l'aigua que havia entrat a tres habitatges particulars.

Els efectes del temporal de pluja previst pel Servei Meteorològic d'aquest dissabte s'han saldat amb la caiguda d'un arbre a la carretera de la Rabassada i tres cases on ha entrat l'aigua.

A més de retirar l'arbre caigut, durant el matí, una dotació de Bombers s'hi ha desplaçat fins a una casa particular del Camí de Can Minguet, prop de l'estació dels Ferrocarrils de la Generalitat, per bombejar l'aigua que havia entrat. El mateix ha passat a un altre domicili particular del passatge de la Vall de Gausac, prop de la Rabassada, però en aquest cas per saturació del clavegueram. Un pàrquing del carrer de Benet Moxó també ha patit una inundació aquest dissabte al vespre sense incidències destacables.

Al conjunt del país, els Bombers de la Generalitat han rebut 156 avisos relacionats amb les precipitacions, en la seva majoria a l'àrea metropolitana de Barcelona.

El Servei Meteorològic preveu que l'episodi de pluja es repeteixi de cara a dilluns.

Els serveis d'emergències recomanen fer un seguiment de la previsió meteorològica i extremar la precaució davant possibles aiguats, sobretot si s'agafa el cotxe o es realitzen activitats a l'aire lliure.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.