Èxit de públic en la primera de les ponències del cicle 'Dona i Salut'


  • Comparteix:

Lluís Recoder, Marta Subirà i Antoni Gelonch.

Lluís Recoder, Marta Subirà i Antoni Gelonch.

Prop de cent-cinquenta persones han assistit a la inauguració del cicle Salut i Dona que engeguen conjuntament el servei Dona Informació i els laboratoris Mark Sharp Dohme. Les conferències, que s'allargaran fins el maig, pretenen millorar els hàbits de vida de les dones.

Èxit de públic en la primera de les vuit xerrrades del cicle de ponències que pretenen donar les claus perquè les dones cuidin més i millor de la seva salut.
Lluís Recoder i la regidora d'Acció Cívica i Igualtat, Marta Subirà, han estat els encarregat d'encetar el cicle. L'alcalde ha remarcat la utilitat de xerrades tant per homes com per dones.

Lluís Recoder

El cicle serà de gran utilitat per a les dones i els homes


La doctora Elvira Méndez ha dictat conferència "Dones saludables" que ha donat el tret de sortida del cicle Salut i Dona. Méndez ha demanat la participació de les dones santcugatenques en els actes que se celebrin durant el cicle.

Elvira Méndez

Animo les dones santcugatenques a participar al cicle


La propera conferència del cicle 'Salut i Dona' tindrà lloc el proper 30 d'octubre i tractarà sobre els càncers que més prevalença tenen entre les dones a càrrec de d'Olga Ruibal i Anna Serrano que donaran classes teòriques i pràctiques per relaxar-se de les tensions diàries.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.